KJA EHDOT

OSALLISTUMISEHDOT

LUE huolellisesti. Ostamalla tämän tuotteen, Grace Code, Inc. (”Yritys”, “me” tai “me”) ja sinä (”Asiakas” tai ”Sinä”) hyväksyt seuraavat ehdot ja ehdot. 

OHJELMA/PALVELU

Grace Code Inc. (jäljempänä "Anu Grace, Inc." tai "Yritys") sitoutuu toimittamaan Ohjelman, "Kristallinen Jumalatar Akatemia" (jäljempänä "Ohjelma"), joka on tunnistettu verkkokaupan ostoskorissa. Ohjelmaan osallistumisen ehtona sitoudut noudattamaan kaikkia tässä sopimuksessa määriteltyjä käytäntöjä ja menettelyjä, mukaan lukien ne, jotka on sisällytetty viitteeksi.

Osana ohjelmaa Yritys toimittaa Asiakkaalle seuraavat:

Salasanasuojattu ohjelma-alue: Yrityksen on ylläpidettävä ohjelma-aluetta, joka sisältää video-, ääni- ja kirjallisia oppitunteja, sekä muuta koulutus- ja tukitietoa. Sinulla on pääsy tähän ohjelma-alueeseen niin kauan kuin ohjelma-alue on olemassa, kuitenkin vähintään 120 päivää. Jos yritys aikoo sulkea ohjelma-alueen, sen on ilmoitettava asiakkailleen 30 päivän varoitusajalla ja mahdollisuus ladata ohjelma-alueen sisältämät resurssit, mihin markkinointimateriaaleissamme viitataan nimellä "elinikäinen pääsy".

Ohjelman osanottajan Facebook-ryhmä: Yrityksen on luotava ja ylläpidettävä suljettua Facebook-ryhmää ohjelman opiskelijoille ("ohjelman Facebook-ryhmä"). Sinulla on pääsy tähän Facebook-ryhmään niin kauan kuin Facebook-ryhmä-alue on olemassa, kuitenkin vähintään 120 päivää. Tämä on yhteisön ylläpitämä ryhmä, mikä tarkoittaa, että opiskelijoita kannustetaan auttamaan toisiaan. Yhtiön palveluksessa on yhteisövastaava, jonka tehtävänä on valvoa ryhmää ja varmistaa sen sujuva toiminta. Anu Grace ei suorita LIVE koulutusta Facebook -ryhmässä.

 

Aika ajoin yritys tarjoaa bonuksia henkilöille, jotka ilmoittautuvat ohjelmaan. Sinulla on oikeus bonuksiin, joita sinulle tarjotaan ilmoittautumisen yhteydessä. Bonuksia ei voida taata ohjelman koko elinkaaren ajan, ja ne vaihtelevat tiettyjen live- ja automaattisten kampanjoiden mukaan koko vuoden ajan.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Yhtiön käyttöehdot, tietosuojakäytäntö ja vastuuvapauslauseke liitetään täten viitteenä tähän sopimukseen. Kaikkia näitä sopimuksia ja käytäntöjä sovelletaan täysimääräisesti ohjelmaan osallistumiseen lukuun ottamatta niitä, joita tällä sopimuksella on muutettu.

Asiakas ymmärtää, että Anu Grace (jäljempänä "konsultti") ja Grace Code Inc. -yritys, ei ole työntekijä, edustaja, asianajaja, lääkäri, johtaja, terapeutti, suhdetoiminta- tai yritysjohtaja, rekisteröity ravitsemusterapeutti tai talousanalyytikko, parantaja, psykoterapeutti tai kirjanpitäjä. Asiakas ymmärtää, että konsultti ei ole luvannut, ei ole velvollinen eikä tule; (1) hankkia tai yrittää hankkia työtä tai liiketoimintaa, rahaa tai myyntiä asiakkaalle; (2) toimia terapeutina, joka tarjoaa psykoanalyysiä, psykologista neuvontaa tai käyttäytymisterapiaa. Asiakas ymmärtää, että osapuolten välillä ei ole suhdetta tämän ohjelman päättymisen jälkeen. Jos osapuolet haluavat jatkaa suhdettaan, niiden on tehtävä erillinen sopimus.

KULUT

Ottaen huomioon pääsyn ohjelmaan suostut maksamaan seuraavat maksut.

Voit valita yhden maksun 997e (erääntyvä heti) tai 4 kuukausimaksun 259e. Jos valitset maksusuunnitelman, sinun on maksettava aloitusmaksu tänään ja sitten valitsemastasi maksutavasta veloitetaan automaattisesti seuraavat 3 maksua kuukausittain, yhteensä 1036 e. Jos valitset kuukausimaksut, olet vastuussa maksuista, ellet saa hyvitystä alla esitetyn ohjelman hyvityskäytännön mukaisesti. Et voi peruuttaa tai välttää näitä maksuja paitsi hyvityskäytännön kautta. Jos maksua ei suoriteta, Yhtiö keskeyttää välittömästi pääsyn Ohjelmaan.

MAKSUTAVAT

Jos valitset maksusuunnitelman, valtuutat täten Yrityksen veloittamaan luottokortti- tai maksukorttisi automaattisesti yllä olevien Palkkiot-osion ehtojen mukaisesti. Jos valitset pankkimaksun, niin sitoudut lähettämään meille kuvakaappauksen maksusta kuittina jokaisen maksun lähetettyä osoitteeseen asiakaspalvelu@graceanu.copm

Toistuvien maksujen ja erääntyneiden laskujen osalta: Jos kaikki käytettävissäsi olevat maksutavat tulee hylätyksi kuukausimaksun maksamisesta, sinun on annettava uusi hyväksyttävä maksutapa viipymättä tai ohjelman käyttöoikeus poistetaan.

Jos et pyydä hyvitystä ohjelman ehtojen mukaisesti vaaditulla kurssityöllä palautuspyynnön yhteydessä, lain mukaan sinun on suoritettava maksusuunnitelman jäljellä olevat maksut ja ymmärrät, että jäsenyytesi jatkuu automaattisesti ja sinä valtuuttaa meidät (ilmoittamatta siitä sinulle, ellei sovellettava laki sitä vaadi) keräämään kaikki maksamattomat saamiset käyttämällä mitä tahansa hyväksyttävää maksutapaa, jonka olemme tallentaneet tilillesi.

TYYTYVÄISYYSTAKUU

Haluamme sinun olevan tyytyväinen ostokseesi, mutta haluamme myös sinun tekevän parhaansa kaikkien kurssin strategioiden soveltamiseksi. Yritys tarjoaa 14 päivän rahat takaisin -takuun ohjelmalle. Rahanpalautustakuuta säätelevät seuraavat ehdot.

 

Palautuksen saamiseksi sinun on esitettävä todiste siitä, että teit työn kurssilla, eikä se toiminut sinulle. Jos päätät, että ostoksesi ei ollut oikea päätös, ota 14 päivän kuluessa ensimmäisen moduulin julkaisemisesta yhteyttä tukitiimiimme osoitteessa asiakaspalvelu@graceanu.com ja ilmoita meille, että haluat hyvityksen 14. päivään mennessä klo 23.59. Palautuspyyntöön on liitettävä kurssityösi.

Jos pyydät hyvitystä etkä sisälly kurssityösi 14. päivään mennessä, sinulle ei makseta hyvitystä. 

Palautuspyyntösi mukana toimitettava työ sisältää KAIKKI seuraavista tuotteista:

  • Vaatimus 1: Täytä ja liitä vähintään viisi virkettä, jotka kertovat meille yksityiskohdat 3 unelmasta, jotka sinun oli tarkoitus manifestoida elämääsi tämän koulutuksen aikana.
  • Vaatimus 2: Täytä ja liitä vähintään kolmen meditaation ja 2 kurssivideon yhteenvedot ja mitä niistä opit.
  • Vaatimus 3: Täytä ja liitä työkirja.
  • Vaatimus 4: Kerro meille, mitä toimintoja tarkalleen otit yrittäessäsi toteuttaa unelmiasi (täytyy näyttää konkreettista työtä ja kuvakaappauksia tehdystä työstä)
  • Vaatimus 6: Kerro meille, miksi tämä kurssi ei sovi sinulle ja sinun tarpeisiisi. Mitä odotit, ettet päässyt ohjelman sisälle?

Emme palauta hyvityksiä kaikista pyynnöistä, jotka saapuvat yli 14 päivän kuluttua ostopäivästä. 14. päivän jälkeen kaikkia maksuja ei palauteta, ja sinä olet vastuussa ohjelman kokonaismaksuista riippumatta siitä, suoritatko ohjelman

Huomaa: Jos valitsit maksusuunnitelman etkä pyydä hyvitystä 14 päivän kuluessa vaaditun työselostuksen kanssa hyvityspyynnön yhteydessä, lain mukaan sinun on suoritettava loput maksusuunnitelmastasi.

Kun yhtiö on todennut, että sinulla on oikeus hyvitykseen tämän käytännön mukaisesti, yhtiö antaa viipymättä maksun käsittelijälleen ohjeet hyvityksen antamiseen. Yhtiö ei hallitse maksuprosessoriaan, eikä se voi nopeuttaa hyvityksiä.

Jos saat hyvityksen jokaisesta ostoksesta tämän rahanpalautustakuun kautta, se lopettaa välittömästi kaikki käyttöoikeudet, jotka olet myöntänyt sinulle käyttääksesi tämän sopimuksen ja Yhtiön käyttöehtojen mukaisesti sinulle toimitettua materiaalia. Sinun on välittömästi lopetettava materiaalin käyttö ja tuhottava kaikki kopiot sinulle toimitetuista tiedoista, mukaan lukien rajoituksetta: videotallenteet, äänitallenteet, lomakkeet, malliasiakirjat, diaesitykset, jäsenalueet, sosiaalisen median ryhmät, jotka on rajoitettu maksaville jäsenille, ja muut resursseja.

Kaikki hyvitykset ovat Grace Code, Inc: n määrittelemiä harkinnanvaraisia. Selvyyden lisäämiseksi emme palauta palautuksia 14. päivän jälkeen tehdyistä pyynnöistä ostopäivästäsi ja kaikki maksut on suoritettava ajoissa. Jos maksuja ei suoriteta ajallaan, suostut maksamaan korkoa kaikista erääntyneistä summista 1,5 prosentilla kuukaudessa tai korkeimmalla lain sallimalla korolla, kumpi on suurempi.

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia, ilmoita siitä meille ottamalla yhteyttä suoraan tukitiimiimme. Tukipisteeseen pääsee osoitteessa asiakaspalvelu@graceanu.com

 

LUOTTAMUKSELLISUUS

Yhtiö kunnioittaa asiakkaidensa yksityisyyttä eikä paljasta mitään antamiasi tietoja lukuun ottamatta tässä sopimuksessa määrättyä. Ohjelmaan osallistumisen ehtona suostut kunnioittamaan muiden ohjelman osallistujien yksityisyyttä ja kunnioittamaan yhtiön luottamuksellisia tietoja.

Et saa jakaa mitään muiden ohjelman osanottajien toimittamia tietoja ohjelman rajojen ulkopuolella, ellet saa nimenomaista kirjallista lupaa tältä muulta osallistujalta tietojen jakamiseen. Samoin ohjelman sisältö sisältää yhtiön omat menetelmät, prosessit, lomakkeet, mallit ja muut tiedot. Sitoudut täten olemaan jakamatta Sinulle ohjelmassa annettuja tietoja kenellekään muulle kuin yritykselle, sen omistajille ja työntekijöille sekä muille ohjelman osanottajille.

EI HENKILÖN OMAISUUDEN SIIRTOA

Kaikki Ohjelman osana oleva sisältö, kuten teksti, grafiikat, logot, kuvat, sekä niiden kokoaminen ja kaikki ohjelmassa käytetyt ohjelmistot, ovat yhtiön tai sen toimittajien omaisuutta ja tekijänoikeuksien ja muiden lakien suojaamia suojaavat immateriaalioikeuksia ja omistusoikeuksia.

Yrityksen nimi, yrityksen logo, yrityksen iskulause ja kaikki siihen liittyvät nimet, logot, tuotteiden ja palvelujen nimet, mallit ja iskulauseet ovat yhtiön tai sen tytäryhtiöiden tai lisenssinantajien tavaramerkkejä. Et saa käyttää tällaisia ​​merkkejä ilman yhtiön etukäteen antamaa kirjallista lupaa. Kaikki muut Ohjelmaan kuuluvat nimet, logot, tuote- ja palvelunimet, mallit ja iskulauseet ovat omistajiensa tavaramerkkejä.

Osallistuminen Ohjelmaan ei johda minkään immateriaalioikeuden siirtämiseen sinulle, ja ohjelmaan osallistumisen ehtona suostut noudattamaan ja noudattamaan kaikkia tekijänoikeuksien ja muun immateriaalioikeuksien suojaa.

Sinulle myönnetään kertakäyttöinen, ei-yksinomainen, ei-siirrettävä, peruutettavissa oleva käyttöoikeus käyttääksesi ohjelman sisältöä ja resursseja. Hyväksyt täten, ettet muokkaa, julkaise, välitä, käännä suunnittelua, osallistu siirtoon tai myyntiin, luo johdannaisia ​​teoksia tai millään tavalla hyödynnä ohjelmassa olevaa sisältöä kokonaan tai osittain.

Yrityksen sisältöä ei ole tarkoitettu jälleenmyyntiin. Osallistuminen Ohjelmaan ei oikeuta käyttämään suojattua sisältöä luvattomasti, etkä erityisesti poista tai muuta mitään sisällön omistusoikeuksia tai ilmoituksia. Käytä suojattua sisältöä vain henkilökohtaiseen käyttöön, etkä käytä sisältöä muulla tavalla ilman yrityksen ja tekijänoikeuksien omistajan nimenomaista kirjallista lupaa. Hyväksyt, ettet hanki mitään suojattua sisältöä koskevia omistusoikeuksia. Emme myönnä sinulle mitään nimenomaisia ​​tai epäsuoria lisenssejä Yhtiön tai lisenssinantajiemme henkiseen omaisuuteen, paitsi tässä nimenomaisesti valtuutettuihin.

Hyväksyt täten, että yhtiön immateriaalioikeuksien loukkaaminen johtaa tämän nojalla myönnetyn lisenssin välittömään päättymiseen. Selkeyden vuoksi, jos rikot yrityksen immateriaalioikeuksia, pääsy ohjelmaan lopetetaan välittömästi, eikä sinulla ole oikeutta palauttaa mitään palkkioiden osaa.

RIIPPUMATON URAKOITSIJA TILA

Mikään tässä sopimuksessa ei saa tulkita kumppanuuden, yhteisyrityksen, työsuhteen tai edustussuhteen luomista. Yhtiö sitoutuu tarjoamaan asiakkaalle pääsyn ohjelmaan, joka tarjoaa koulutusta ja tietoa. Ohjelmaan sisältyviä tietoja, mukaan lukien vuorovaikutus ohjaajien kanssa, ei ole tarkoitettu ammattikäyttöön, eikä niitä pidä ymmärtää tai tulkita ammattimaiseksi neuvoksi.

FORCE MAJEURE

Yritys ei ole vastuussa tai vastuussa sinulle, eikä sen katsota laiminlyöneen tai rikkoneen tätä sopimusta mistään epäonnistumisesta tai viivästymisestä tämän sopimuksen minkä tahansa ehdon täyttämisessä tai täyttämisessä, kun ja missä laajuudessa tällainen epäonnistuminen tai viivästyminen johtuu tai johtuu tuloksista Yhtiön kohtuullisessa valvonnassa olevista teoista tai olosuhteista, mukaan lukien rajoituksetta Jumalan teot, tulva, tulipalo, maanjäristys, räjähdys, hallituksen toimet, sota, hyökkäys tai vihamielisyydet (onko sota julistettu vai ei), terrorismin uhkat tai teot , mellakka tai muut kansalais levottomuudet, kansallinen hätätilanne, vallankumous, kapina, epidemia, työsulku, lakot tai muut työkiistat (riippumatta siitä, liittyykö kummankin osapuolen työvoimaan) tai liikenteenharjoittajiin vaikuttavat rajoitukset tai viivästykset tai kyvyttömyys tai viivästys toimitusten hankinnassa riittäviä tai sopivia materiaaleja, materiaaleja tai tietoliikennevika tai sähkökatko.

YLIVOIMAISUUS / POIKKEUS

Jos toimivaltaisen tuomioistuimen mielestä jokin tämän sopimuksen ehto tai määräys on pätemätön, laiton tai täytäntöönpanokelvoton millään lainkäyttöalueella, tällainen mitättömyys, laittomuus tai täytäntöönpanokelvottomuus ei vaikuta mihinkään muuhun tämän sopimuksen ehtoon tai määräykseen tai pätemättömäksi tai tee siitä täytäntöönpanokelvoton tällaista termiä tai säännöstä muulla lainkäyttöalueella.

MUUTA

Sitoudut vapauttamaan ja vapauttamaan Yrityksen kaikesta vastuusta tai menetyksestä, joka sinulle tai kenellekään sinuun liittyvälle henkilölle tai yhteisölle voi aiheutua tai aiheutuu Ohjelman ja / tai Ohjelmaan sisältyvien tietojen ja resurssien käytöstä . Hyväksyt, että Yritys ei ole vastuussa sinulle minkäänlaisista vahingoista, mukaan lukien välittömät, epäsuorat, erityiset, satunnaiset, oikeudenmukaiset tai välilliset menetykset tai vahingot Ohjelman käytöstä.

Ohjelmaan sisältyvät tai saatavilla olevat tiedot, ohjelmistot, tuotteet ja palvelut voivat sisältää epätarkkuuksia tai kirjoitusvirheitä. Muutokset lisätään säännöllisesti ohjelman tietoihin. Yhtiö ja / tai sen toimittajat voivat tehdä parannuksia ja / tai muutoksia Ohjelmaan milloin tahansa.

Yritys ja / tai sen toimittajat eivät esitä mitään ohjelmassa olevien tietojen, ohjelmistojen, tuotteiden, palvelujen ja niihin liittyvien grafiikoiden soveltuvuudesta, luotettavuudesta, saatavuudesta, ajantasaisuudesta ja tarkkuudesta mihinkään tarkoitukseen. Kaikkia tietoja, ohjelmistoja, tuotteita, palveluita ja niihin liittyviä grafiikoita tarjotaan sovellettavan lain sallimissa rajoissa sellaisenaan ilman minkäänlaista takuuta tai ehtoa. Yhtiö ja / tai sen toimittajat luopuvat täten kaikista näiden tietojen, ohjelmistojen, tuotteiden, palvelujen ja niihin liittyvien grafiikkojen takuista ja ehdoista, mukaan lukien kaikki implisiittiset takuut tai ehdot myyntikelpoisuudesta, soveltuvuudesta tiettyyn tarkoitukseen, omistusoikeuteen ja rikkomattomuuteen .

Yhtiö ja / tai sen toimittajat eivät missään tapauksessa ole vastuussa sovellettavan lain sallimissa rajoissa suorista, epäsuorista, rankaisevista, satunnaisista, erityisistä, välillisistä vahingoista tai mistään vahingoista, mukaan lukien rajoituksetta vahingot käytön menetyksestä , tietoja tai voittoja, jotka johtuvat tai millään tavalla liittyvät ohjelman käyttöön tai suoritukseen, ohjelman tai siihen liittyvän palvelun viivästymiseen tai kyvyttömyyteen, palvelujen tarjoamiseen tai tarjoamisen laiminlyöntiin tai mihin tahansa tietoon, ohjelmistoon , tuotteet, palvelut ja niihin liittyvät grafiikat, jotka on saatu Ohjelman kautta tai jotka ovat muuten aiheutuneet Ohjelman käytöstä, perustuvatko ne sopimukseen, vahingonkorvaukseen, huolimattomuuteen, ankaraan vastuuseen tai muuten, vaikka Yritys tai jokin sen toimittajista olisi ollut neuvoo vahinkojen mahdollisuudesta. Koska jotkut osavaltiot tai muut lainkäyttöalueet eivät salli välillisten tai satunnaisten vahinkojen korvausvastuun poissulkemista tai rajoittamista, yllä olevat rajoitukset eivät välttämättä koske sinua. Jos olet tyytymätön Ohjelmaan tai sen osaan, ainoa ja yksinomainen keino on lopettaa Ohjelman käyttö.

 

EI HÄIRIÖT

 

Osapuolet sopivat ja hyväksyvät, että ainoa paikka tällaisen riidan ratkaisemiseksi on jäljempänä esitetyssä paikassa. Osapuolet sopivat, etteivät ne ryhdy mihinkään käyttäytymiseen tai viestintään kolmannen, julkisen tai yksityisen osapuolen kanssa, jonka tarkoituksena on halveksia toista. Kumpikaan asiakas tai kukaan asiakkaan yhteistyökumppaneista, työntekijöistä tai tytäryhtiöistä ei suoraa tai epäsuoraa, millään tavalla tai millään tavalla, tee, ilmaise, välitä, puhu, kirjoita, sanoita tai muuten kommunikoi millään tavalla (tai aiheuta, edelleen, avusta, pyydä, kannusta , tukea tai osallistua johonkin edellä mainituista), kaikki huomautukset, kommentit, viestit, tiedot, ilmoitukset, viestit tai muut lausunnot, suulliset, kirjalliset, sähköisesti siirretyt tai muuten, jotka voidaan kohtuudella tulkita halveksiviksi tai kriittinen tai negatiivinen yhtiötä tai sen ohjelmia, jäseniä, omistajajohtajia, virkamiehiä, tytäryhtiöitä, tytäryhtiöitä, työntekijöitä, edustajia tai edustajia kohtaan.

TOIMEKSIANTO

Asiakas ei saa siirtää tätä sopimusta ilman yrityksen nimenomaista kirjallista suostumusta.

MUUTOKSET

Yritys voi muuttaa tämän sopimuksen ehtoja milloin tahansa. Kaikki muutokset julkaistaan ​​Grace Code, Inc: n verkkosivustolla, ja ostajille ilmoitetaan asiasta.

PÄÄTTÄMINEN

Yritys pidättää oikeuden oman harkintansa mukaan lopettaa pääsyn ohjelmaan ja siihen liittyviin palveluihin tai niiden osiin milloin tahansa, jos sinusta tulee häiritsevää yhtiölle tai muille ohjelman osanottajille, jos et noudata ohjelman ohjeita tai jos rikot muuten tätä sopimusta. Sinulla ei ole oikeutta palauttaa mitään palkkioiden osaa, eikä sinua saa vapauttaa maksusuunnitelman mukaisista jäljellä olevista maksuista, jos sopimus lopetetaan.

KORVAUS

Sitoudut korvaamaan, puolustamaan ja pitämään vahingoittamattomana yritystä, sen virkamiehiä, johtajia, työntekijöitä, edustajia ja kolmansia osapuolia mahdollisista menetyksistä, kustannuksista, vastuista ja kuluista (mukaan lukien kohtuulliset asianajajien palkkiot), jotka liittyvät tai aiheutuvat käytöstäsi tai kyvyttömyydestä käyttää ohjelmaa ja siihen liittyviä palveluja, käyttäjän tekemiäsi käyttäjän lähettämiä tietoja, tämän sopimuksen ehtojen rikkomista tai kolmannen osapuolen oikeuksien rikkomista tai sovellettavien lakien, sääntöjen tai määräysten rikkomista. Yritys pidättää oikeuden omalla kustannuksellaan omaksua yksinomaisen puolustuksen ja hallinnan kaikista asioista, jotka muutoin ovat sinun vastuullasi. Tällöin teet täyttä yhteistyötä Yhtiön kanssa mahdollisten puolustusten puolustamiseksi.

KIISTOJEN RATKAISEMINEN

Luovutat täten nimenomaisesti kaikista vaatimuksista, joita sinulla voi olla nyt tai tulevaisuudessa johtuen Ohjelmasta tai liittyvät siihen. Siinä määrin kuin yrität esittää tällaisen vaatimuksen, suostut täten nimenomaisesti esittämään tällaisen vaatimuksen vain osavaltiossa tai liittovaltion tuomioistuimissa, jotka ovat maantieteellisesti lähinnä Dana Point, Kaliforniaa.

TULON VASTUUVAPAUSLAUSEKE

 

Tuote ja sen mahdollisuudet on pyritty edustamaan tarkasti.

Tätä sivustoa ja tällä sivustolla tarjottuja tuotteita ei ole yhdistetty, liitetty, vahvistettu tai sponsoroitu Facebookissa, eikä niitä ole myöskään tarkistettu tai testattu Facebookissa.

Ei ole takeita siitä, että ansaitset rahaa käyttämällä näiden materiaalien tekniikoita ja ideoita. Näiden materiaalien esimerkkejä ei tule tulkita ansioiksi tai lupauksiksi. Ansaintamahdollisuudet riippuvat täysin tuotteestamme, ideoistamme ja tekniikoistamme. Tätä tuotetta ei pidetä "rikastumismenetelmänä".

Todellisista ansioista tehdyt saatavat tai esimerkit todellisista tuloksista voidaan tarkistaa pyynnöstä. Menestyksesi saavutettaessa materiaaleissamme väitettyjä tuloksia riippuu ohjelmalle omistamastasi ajasta, mainituista ideoista ja tekniikoista, taloudestasi, tietostasi ja erilaisista taidoistasi. Koska nämä tekijät eroavat yksilöittäin, emme voi taata menestystäsi tai tulotasoasi. Emme myöskään ole vastuussa mistään teistä.

Tuotteemme ja verkkosivustomme materiaalit saattavat sisältää tietoja, jotka sisältävät tai perustuvat tulevaisuuteen suuntautuviin lausuntoihin vuoden 1995 arvopapeririitojen uudistamista koskevan lain mukaisesti. Tulevaisuuteen suuntautuvat lausunnot antavat odotuksemme tai ennusteemme tulevista tapahtumista. Voit tunnistaa nämä väitteet sen perusteella, että ne eivät liity yksinomaan historiallisiin tai ajankohtaisiin tosiseikkoihin. He käyttävät sanoja, kuten "ennakoida", "arvioida", "odottaa", "projekti", "suunnitella", "suunnitella", "uskoa" ja muita sanoja ja termejä, joilla on vastaava merkitys, potentiaalisten ansioiden tai taloudellinen suorituskyky.

Kaikkien tulevaisuuteen suuntautuvien lausuntojen täällä tai mille tahansa myyntimateriaalillemme on tarkoitus ilmaista mielipiteemme tulopotentiaalista. Monet tekijät ovat tärkeitä todellisten tulosten määrittämisessä, eikä mitään takeita siitä, että saavutat samanlaisia ​​tuloksia kuin meidän tai kenenkään muun, ei todellakaan anneta takeita siitä, että saavutat tuloksia materiaalissamme olevista ideoistamme ja tekniikoistamme.

 

VÄHIMMÄISET TAKUUMME

Ellei toisin mainita, kaikilla tuotteilla on 14 päivän takuu. Pidempiä ehdollisia takuita voidaan soveltaa, joten tarkista myyntimateriaali tilauksen yhteydessä. Jos et ymmärrä tai hyväksy mitään näistä ehdoista, älä tilaa tätä materiaalia. Jos tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalvelu@graceanu.com

© Grace Code, Inc.

Show Buttons
Hide Buttons